Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

ScanTape sporttape PRO | 3,8 cm x 10 meter | ScanSport

ScanSport

ScanTape sporttape PRO van ScanSport is een witte sporttape van hoge kwaliteit, gemaakt van niet-elastich materiaal met een zeer sterke kleeflaag. ScanTape sporttape PRO is perfect ter voorkoming en behandeling van spier-ligament- en gewrichtsblessures. De PRO scantape is niet elastisch en kan zowel overdwars als in lengterichting worden gescheurd. Door de kartelrand is het afscheuren vergemakkelijkt en laat geen draden achter.

ScanTape sporttape PRO van het merk Scansport is al méér dan 25 jaar het huismerk sporttape van Sport Lavit. Deze sporttape is bij veel voetbalclubs, hockeyclubs, handbal verenigingen, etc. een waar begrip. ScanTape PRO wordt gemaakt in Noorwegen en voldoet aan de strengste eisen, tijdens het productieproces wordt constant gekeken naar de hoogste kwaliteit. ScanTape; "forget the rest, stick with the best!"

Eigenschappen Scantape sporttape PRO:

  • hecht betrouwbaar op de huid en andere materialen
  • bestaat voor 100% uit viscose
  • is voorzien van een Neorub kleefmassa
  • waterafstotend, geïmpregneerd weefsel
  • bevat geen Colophonium (harssoort waar sommige mensen allergisch voor kunnen zijn)

Scantape is niet Latex-vrij. MAAR bevat in een lijmbatch van 103kg. Neorub slechts 0.1% van de proteine die een allergische reactie kan veroorzaken! Dus het risico van een allergische reactie is significant verminderd.

Naast ScanTape PRO sporttape van Scansport vindt u bij Sport Lavit nog véél meer soorten en merken sporttape en sportbandages. BSN Medical, Strappal, Leukotape, MSP Sporttape, T-Elastic, Optiplaste-E, Optiplaste-C om maar enkele merken te noemen. Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor sporttape, sportbandages of sportbraces dan bent u bij Sport Lavit aan het juiste adres.