Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Rowo warmtekussen voor nek en schouder

ROWO

Rowo warmtekussen voor nek en schouder, 100% NATUURLIJKE WARMTE, doeltreffend tegen spier- en gewrichtspijnen. Heeft u met grote regelmaat last van stramme, koude of pijnlijke spieren en gewrichten, rugklachten, nekpijnen of ander ongemakken u op de meest vervelende momenten en, want nog vervelender is, blijven deze lang doorzeuren? Dan bent u nodig toe aan een Rowo warmtekussen.

Het Rowo warmtekussen voor nek en schouder is een product dat veel voordelen biedt voor mensen die kampen met spier- en peesgerelateerde klachten. Dit warmtekussen maakt gebruik van granen als natuurlijke warmtebron, wat een effectieve en veilige manier is om warmte aan het lichaam over te brengen.

Granenkussens werken door de granen te verwarmen en hun warmte geleidelijk aan het lichaam af te geven. De warmte dringt diep door in de spieren en pezen, waardoor ze ontspannen en de bloedcirculatie verbetert. Dit helpt bij het verminderen van pijn, stijfheid en ontstekingen in het nek- en schoudergebied.

De positieve effecten van warmte op de gezondheid zijn talrijk. Ten eerste zorgt de warmte ervoor dat de bloedvaten verwijden, waardoor de doorbloeding verbetert en de spieren en pezen van voldoende zuurstof en voedingsstoffen worden voorzien. Daarnaast stimuleert de warmte de afvoer van afvalstoffen, wat het herstel van spieren en pezen versnelt.

Rowo is een vertrouwd Duits kwaliteitsmerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Ze produceren volgens de hoogste standaarden, wat garant staat voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met het Rowo warmtekussen voor nek en schouder weet je zeker dat je een product in handen hebt dat je kan helpen bij het verlichten van pijn en het bevorderen van je algehele gezondheid.

Kies voor kwaliteit, kies voor Rowo. Ervaar zelf de heilzame werking van een granenkussen en geniet van de weldadige warmte voor je nek en schouders. Bestel vandaag nog jouw eigen Rowo warmtekussen en ontdek hoe het jou kan ondersteunen bij een gezond en ontspannen leven.

Dit 100% natuurzuivere granenkussen zorgt voor een weldadige verlichting van uw pijnlijke en vermoeide spieren en gewrichten.
Het kussen kan snel en gemakkelijk verwarmd worden en houdt de warmte ook nog eens langdurig vast. Het enige wat u hoeft te doen is het kussen twee tot drie minuten in de magnetron (600 watt) of acht minuten in de oven ( 100 graden Celsius) te leggen. Vervolgens legt u het kussen op de pijnlijke plek. U voelt direct het verschil.

Tips: Voel altijd met de hand of het kussen niet te warm is alvorens het op het lichaam te gebruiken. Het voorkomt vervelende ongelukjes. Zet bij regelmatig gebruik van het kussen bij verwarming een kopje water in de magnetron of oven. Het voorkomt uitdroging van de granen in het kussen. De eerste keren dat u het kussen gebruikt kan het kussen vochtig aanvoelen. Dit is echter een natuurlijk werking van het graan in het kussen. Het heeft geen nadelige gevolgen voor de werking van het kussen. Verwarmen van het kussen in water is niet mogelijk. Het kussen kan ook als koude kussen gebruikt worden. Twee uur in de koel- of ijskast is voldoende voor een verkoelende weldaad.

Wanneer uw klachten, ondanks intensief gebruik van het kussen, aan blijven houden, doet u er goed aan uw arts te raadplegen.

Inhoud: Wintertarwe  

Waarschuwing: wanneer u last heeft van hart- en vaatziekten is het raadzaam informatie in te winnen bij arts of apotheker alvoren het kussen te gebruiken.