Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Sport Lavit RELAX Massageolie 1 liter

Sport Lavit

Sport Lavit RELAX massageolie is een hoogwaardige huidverzorgende massage-olie.
Speciaal geselecteerde huidverzorgende producten zorgen dat u het beste van het beste krijgt. Sport Lavit RELAX massageolie houdt de huid soepel en plakt niet. RELAX massageolie is geproduceerd in Duitsland in onze eigen fabriek, waar ook de producten van Rowo worden gemaakt.
Ideaal voor massage, zowel vóór als na het sporten, de massageolie bereid de spieren voor op de aankomende inspanning. Bij massage na de inspanning bevorderd de massageolie het herstel door afvoer van de afvalstoffen en transport van zuurstof in de spieren.

Sport Lavit Massageolie nu zonder verzendkosten!
Bovendien krijg je bij aanschaf van 2 flessen massageolie extra korting

Sport Lavit RELAX Massageolie is effectief bij:

  • rug en nek problemen
  • spier en gewrichts problemen
  • spierspanningen
  • stijve spieren

Met trots presenteren wij u ons eigen merk massageolie, Sport Lavit RELAX massage-olie.
Deze olie is samengesteld door samenwerking van enkele van de beste therapeuten en laboranten uit het vakgebied. Voor deze massage-olie op de markt is  gebracht, is deze uitgebreid getest. Als panel lid van deze test waren wij zelf aangenaam verrast door de viscositeit, smeerbaarheid en geleiding van deze olie. Vol trots bevelen wij u ons huismerk massageolie dan ook van harte aan.
En net als in de supermarkt kunt u bij een huismerk een scherpe prijs verwachten. En hoe meer flessen massage-olie u koopt, hoe meer korting u krijgt!

Maar waarom is er gekozen voor een synthetische massageolie als huismerk en niet een natuurlijke olie?
Deze in Duitsland geproduceerde massageolie voldoet aan de allerhoogste eisen en is geproduceerd volgens de nieuwste standaarden. Zo is de verpakking gemaakt van recyclebaar plastic en past dit product in een vegan-lifestyle. Waar natuurlijke oliën allergiën kunnen triggeren, dit is voor de massagetherapeut riskant want die is afhankelijk van zijn beroep, is een schone en gefilterde massageolie veiliger voor de massagetherapeut. Uiteraard is de keuze altijd aan de klant zelf en bieden we ook natuurlijke oliën in ons assortiment.

Sport Lavit - I Lav it.