Groot nieuws! Sport Lavit heet vanaf nu MediVit.

Een nieuwe naam die beter bij het assortiment past.

Swann Morton

Swann Morton

Opgericht in Sheffield tijdens 1932, hebben Swann-Morton uitgegroeid tot een wereldleider in de productie van chirurgische messen, scalpels en handvatten.

www.swann-morton.com

Afhaalcontainer Swann Morton mesjes

De Swann Morton mescontainer is een hulpmiddel voor het veilig opbergen en weggooien van gebruikte chirurgische messen. Deze duurzame container is gemaakt van stevig kunststof en heeft een speciaal ontwerp dat voorkomt dat scherpe messen per ongeluk uit de container vallen. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om de container mee te nemen naar klanten voor pedicures, operatiekamers en andere medische faciliteiten. Bovendien is de container eenvoudig te sluiten en kan hij worden afgevoerd als medisch afval. Met de Swann Morton mescontainer kunt u verzekerd zijn van een veilige en efficiënte manier om gebruikte chirurgische messen te beheren. Afhaalcontainer Swann Morton, verwijder veilig uw pedicure mesjes.

Vanaf 1,59

excl. BTW

Desinfectie box 180 ml. Swann Morton

Vloeistofdichte box van Swann Morton met een inhoud van 180 ml.

3,45

excl. BTW

Meshouder Scalpel nr.3 Swann Morton RVS

RVS (scalpel) Meshouder Nr. 3 van Swann Morton. Voor Swann Morton mesjes Nr. 10-11-12-15

4,95

excl. BTW

Meshouder Scalpel nr.4 Swann Morton RVS

RVS (scalpel) Meshouder Nr. 4 van Swann Morton. Voor Swann Morton mesjes Nr. 20-21-22-23-24-25

4,95

excl. BTW

Mesjes Swann morton nr.11 niet steriel

Swann Morton scalpel mesjes niet-steriel Nr. 11. Swann Morton staat bekend om zijn hoogwaardige mesjes. Deze scalpel mesjes worden gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en worden vakkundig geslepen voor maximale scherpte en precisie. Dit zorgt voor een optimale snijervaring en minimaliseert het risico op weefselbeschadiging.

13,18

excl. BTW

Mesjes Swann morton nr.20 niet steriel

Swann Morton mesjes Nr. 20 niet-steriel. Swann Morton Scalpel mesjes voor precisie werk tijdens chirurgie, pedicure en beautybehandeling.

14,83

excl. BTW

Mesjes Swann morton nr.21 niet steriel

Swann Morton scalpel mesjes Nr. 21 niet-steriel verpakt zitten in een doosjes á 100 stuks. Scalpel mesjes worden gebruikt bij chirurgie, pedicure en beauty behandelingen. Maar scalpel mesjes van Swann Morton kunnen ook gebruikt worden bij knutselen en modelbouw.

15,66

excl. BTW

Scalpel Mesjes Swann morton nr.15 niet steriel

Swann Morton scalpel mesjes Nr. 15 niet-steriel. In een doosjes zitten 100 stuks niet steriele scalpel mesjes van Swann Morton.

15,66

excl. BTW

Mesjes Swann morton nr.23 niet steriel

Swann Morton scalpel mesjes Nr. 23 niet-steriel. Swann Morton mesjes zitten verpakt per doosje van 100 stuks.

15,66

excl. BTW

Mesjes Swann morton nr.22 niet steriel

Swann Morton scalpel mesjes Nr. 22 niet-steriel. In België wordt een scalpel soms ook een bistouri genoemd. Een Swann Morton scalpelmesje snijdt aan één kant.

15,66

excl. BTW

Mesjes Swann morton nr.10 niet steriel

Swann Morton scalpel mesjes niet-steriel Nr. 10. Scalpelmesjes worden vaak gebruikt in medische en wetenschappelijke laboratoria voor precisie snijwerk. Ze kunnen ook worden gebruikt in kunst en knutselprojecten voor het nauwkeurig snijden van papier, karton, stof en andere materialen.

15,66

excl. BTW

Mesjes Swann morton nr.24 niet steriel

Swann Morton mesjes Nr. 24 niet-steriel voor pedicure behandelingen. Swann Morton scalpel mesjes voor het verwijderen van likdoorns, eelt en diverse andere aandoeningen aan de voet of enkel.

15,66

excl. BTW

Houder gutsmesjes

Houder gutsmesjes.

17,19

excl. BTW

Klingen gutsmesjes nr.2 | 50 stuks

Klingen gutsmesjes nr.2 . De Klingen gutsmesjes worden gebruikt om kleine eeltplekjes en eeltpitjes te verwijderen.

18,97

excl. BTW

Mesjes Swann morton steriel

Swann Morton steriele mesjes uit voorraad leverbaar!

Vanaf 19,79